Øvrige arrangementer / Minipilgrimsvandring

 

 
Udsigt fra Årbjerg
Udsigten fra Årbjerg
Ole og Henning
Ole og Henning gør reklame for minipilgrimsvandringen.
Minipilgrimsvandringen 2015
 
Denne gang blev vandringen afholdt som en kombineret generalforsamling for Kulturhus Sydvestmors og en "tak-for-hjælpen-sammenkomst" for dem, der havde været frivillige hjælpere i Pilgrim Mors 2015.
Det var en rigtig fin aften med  kloge ord fra Benedicte, vandring, spisning (Pilgrimsplatte og lun æblekage), PM2015-video og generalforsamling med genvalg på alle poster.
Minipilgrimsvandringen 2014

På grund af ombygning af konfirmandstuen blev arrangementet afholdt i Karby Vandrerhjem.
Vandringen startede og sluttede i skolen. Halvdelen af turen foregik i stilhed, og som altid blev der gjort ophold på Årbjerg, i Skovkirken og i Karby Kirke, hvor man samledes omkring lysgloben under gregoriansk kirkemusik.
Efter endt vandring var der spisning, og der blev sidst på aftenen afholdt generalforsamling i foreningen Kulturhus Sydvestmors.
 
 

Minipilgrimsvandringen 2013 

fandt sted den 13. oktober kl.: 16:00
efter samme koncept som året før.
Pilgrim

Minipilgrimsvandring 2012 

I skolernes efterårsferie afholdes " Kulturjam"  i Morsø Kommune. I den anledning arrangeredes der i 2012  en minipilgrimsvandring i Karby.
 
Vandringen startede i Skovkirken, gik over Årbjerg, ad Skyttevej til Karby Kirke, hvor Benedicte Tønsberg holdt en kort andagt, og så gik turen ad landevejen tilbage til Skovkirken og præstegården, hvor alle spiste en Pilgrimsplatte og drak en øl eller vand. Bagefter vistes dokumentarfilm og fotos fra Pilgrim Mors 2012. Endelig sluttede man af med "Pilgrimssangen."
 
 

Pilgrimsplatten:

 
1stk groft rugbrød med røgede kartofler og aioli.
1 stk. groft rugbrød med røget fårepølse. (Får, der har græsset på strandengene)
1 grovbolle med pilgrimshonning.
 
Pilgrimshonning er en sensommerhonning, hentet på kløver og vilde blomster fra Karby Kær.
Pilgrimsplatte
Kulturhus Sydvestmors